Privacy en cookies

 

Cookie instellingen

Sena maakt gebruik van cookies

Sena gebruikt functionele, analytische en tracking cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren en om u van relevante advertenties te voorzien. Door verder gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te klikken, geeft u aan hiermee akkoord te zijn. Wil je niet alle soorten cookies toestaan? Klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

 

Als u onze website bezoekt, bewaren en gebruiken wij een aantal van uw persoonsgegevens. Ook verzamelen wij informatie over het gebruik van onze website. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van cookies.

PRIVACY
Persoonsgegevens zijn gegevens die iets zeggen over u. Uw naam of adres bijvoorbeeld. Of het IP-adres van uw computer. Sena kan ook vragen om uw persoonsgegevens. Bijvoorbeeld als u een online formulier invult op onze website of als u gebruikmaakt van MySena.

Zorgvuldig gebruik
Sena bewaart en gebruikt persoonsgegevens voor zorgvuldig vastgestelde doelen. Uiteraard waarborgen en respecteren wij uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dit betekent dat als u bijvoorbeeld een vraag stelt via ons online contactformulier en u hierbij uw naam en e-mailadres invult, wij deze gegevens alleen gebruiken om u een antwoord te geven op uw vraag. Uw gegevens worden dan niet gebruikt voor andere doeleinden

Veilig
Alle gegevens die u bij ons achterlaat, bewaren wij achter slot en grendel met de modernste technieken. Wij geven uw gegevens niet aan een ander.

Kloppen uw gegevens niet of heeft u andere vragen?
Klopt er iets niet of wilt u uw gegevens inkijken, neem dan gerust contact op met onze Servicedesk.

COOKIES
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die we op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek bijgehouden. Cookies worden gebruikt voor functionaliteiten op de website en voor meer gebruiksgemak.

Veilig en vertrouwelijk
De informatie die is opgeslagen in de cookies wordt alleen gebruikt door deze website. Uiteraard worden gegevens niet zonder uw toestemming met derden gedeeld. Er kan geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, uit cookies worden herleid. Daardoor kunnen cookies ook niet worden gebruikt voor e-mail en telemarketing acties.

Cookies verwijderen of uitschakelen
Elke internet browser biedt manieren aan om cookies te beperken of te verwijderen. U moet deze instellingen voor iedere browser die u gebruikt apart aanpassen. Houd er wel rekening mee dat als u cookies van Sena.nl weigert de website misschien niet meer optimaal werkt.

Hoe u cookies uit kunt schakelen of verwijderen leest u hier:
Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari (iOS)
Safari (macOS)
Edge

Welke cookies gebruiken wij?
Sena maakt gebruik van verschillende cookies. Hieronder staat welke cookies we gebruiken en waarom.
► Functionele of noodzakelijke cookies
Functionele of noodzakelijke cookies helpen Sena.nl naar behoren functioneren. Deze anonieme cookies zorgen er onder andere voor dat jouw keuze voor ‘Ik gebruik muziek’ of ‘Ik maak muziek’ wordt opgeslagen.
► Google Analytics
Met Google Analytics meten we hoe u Sena.nl gebruikt en hoe u ons heeft gevonden. Deze kennis gebruiken we om de website te verbeteren.
► Hotjar
Met Hotjar krijgen we beter inzicht in uw klikgedrag. Ook deze kennis helpt ons om de website te verbeteren.