Werken bij Sena

Sena is een professionele, klantgerichte organisatie actief in de fascinerende muziekindustrie

Met zo'n 48 collega's zetten we ons dagelijks in om de rechten van muzikanten en producenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Werk met een helder doel dus, wat maakt dat de betrokkenheid van onze medewerkers groot is. De lijnen zijn kort en onze cultuur is informeel. Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures:

- Accountmanager Relatiebeheer
- Applicatieontwikkelaar

Accountmanager Relatiebeheer (37,5 uur)

Als Accountmanager Relatiebeheer ben jij het eerste aanspreekpunt voor een belangrijke categorie aangesloten artiesten en agenten uit binnen- en buitenland en je werft actief nieuwe rechthebbenden.

Je benadert hiervoor proactief nog niet aangesloten rechthebbenden en voorziet hen van informatie over Sena en haar werkwijze. Jij zorgt er in een concurrerende markt voor dat Nederlandse rechthebbenden ook hun buitenlandse mandaten bij ons onderbrengen. Dit alles doe je op een professionele, betrouwbare en betrokken manier.

Voorlichting is een belangrijk onderdeel van je job. Je vertegenwoordigt ons op evenementen, neemt deel aan paneldiscussies en spreekt studenten toe op hogescholen en conservatoria. Je bent dus regelmatig ‘het gezicht van Sena’ naar buiten toe. Hiermee zorg je voor een grotere naamsbekendheid van Sena.

Je vervult eveneens een ondersteunende rol in de internationale uitwisseling van gegevens en gelden met buitenlandse zusterorganisaties.

Intern werk je veel samen met de Servicedesk en de afdeling Juridische Zaken. Je rapporteert aan de Manager Relatiebeheer.

Jouw profiel
•  Je hebt een HBO-opleiding afgerond;
•  Daarna heb je drie tot vijf jaar werkervaring in de muziekbranche of -industrie opgedaan;
•  Je communiceert overtuigend in het Nederlands en Engels, mondeling en schriftelijk;
•  Je bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht;
•  Je hebt ervaring met Word, Excel, Access en XML;
•  Je doorgrondt operationele en administratieve processen;
•  Je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken.

Ons aanbod
We bieden een uitdagende, professionele werkomgeving in een modern kantoorpand. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Natalie Loop, Manager Relatiebeheer, op telefoonnummer 035-6251700. Je sollicitatie, inclusief CV en motivatie stuur je per e-mail naar Yvonne op de Weegh, yopdeweegh@sena.nl
 

Applicatieontwikkelaar (37,5 uur)

Samen met je collega’s van de afdeling ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling, onderhoud en beheer van alle software en hardware binnen Sena. Hierbij draag je mede zorg voor vernieuwing en doorontwikkeling van onze maatwerksoftware en het rechthebbendenportaal, dat in eigen beheer is ontwikkeld. Binnen de afdeling wordt Agile gewerkt.

Jij bent de gedreven en ambitieuze applicatieontwikkelaar die we zoeken. Je analiseert wijzigingsvoorstellen en bent sparringpartner voor zowel je collega’s op de afdeling als de eindgebruiker. Naast het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten,  ben je verantwoordelijk voor correcte documentatie en gebruikersondersteuning over de werking en mogelijkheden van de bedrijfsapplicaties. Je rapporteert aan de Teamleider ICT.

Jouw profiel
•  HBO werk- en denkniveau (HBO-ICT);
•  Meerdere jaren praktijkervaring met het ontwikkelen van complexe (web)applicaties;
•  C# 4, ASP.NET, WinForms en SQL kennen geen geheimen voor je;
•  Je hebt uitstekende kennis van Webtechnologie (HTML, CSS, JQuery, XML en MVC);
•  Kennis van PL/SQL, Oracle DB versie 9 of hoger is een pré;
•  Je kunt je goed inleven in operationele, administratieve en financiële processen;
•  Je communiceert helder over jouw analyses;
•  Je bent service- en resultaatgericht;
•  Je bent stressbestendig;
•  Je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken.

Ons aanbod
We bieden een uitdagende, professionele werkomgeving in een modern kantoorpand. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met de optie tot verlenging.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Dick Marjot, Teamleider ICT, op telefoonnummer 035-6251736. Je sollicitatie, inclusief CV en motivatie stuur je per e-mail naar Yvonne op de Weegh, yopdeweegh@sena.nl